Video of the Day

sábado, 25 de mayo de 2019

jablko skoky 6%, končí obchodování plachý 1 bilion dolarů na trhu

jablko skoky 6%, končí obchodování plachý 1 bilion dolarů na trhu

 


    Akcie uzavřely na 201,50 dolarů, těsně pod intraday vysoké $ 201,76.

    Společnost oznámila výsledky za fiskální třetí čtvrtletí, které překonaly zisk na akcii a výnosy z rostoucího segmentu softwaru a služeb.


Akcie společnosti Apple vzrostly ve středu o téměř 6 procent po silné zprávě o fiskálním třetím čtvrtletí, ale skončily obchodování s placením vysoce očekávané tržní hodnoty 1 bilionu dolarů.


Akcie uzavřely na 201,50 dolarů, těsně pod intraday vysoké $ 201,76. Akcionáři dříve hledali cenu 203,45 dolarů, aby společnost Apple učinila první veřejně obchodovatelnou americkou společnost v hodnotě 1 bilionu dolarů - ačkoli technický gigant oznámil, že se ve středu změnila hodnota nesplacených akcií, která posunula hranici na 207,05 dolarů.


Výrobce iPhonu poněkud vynechal prognózy Wall Street pro prodej vlajkové lodi, ale překonal odhady průměrné prodejní ceny. To také porazilo zisk na akcii a příjmy z rostoucího segmentu softwaru a služeb.


Wall Street byl ve zprávě z velké části býčí, což mnozí viděli, jak Apple zůstává v kursu. Analytici v Morgan Stanley a RBC Capital oba poznamenali, že Apple je stále na cestě k bilionu dolarů.


"Příběh společnosti Apple se posouvá směrem k jejich schopnosti udržet růst tržeb v polovině jediného čísla, a to navzdory plochým jednotkám zařízení iPhone a růstu cen EPS z nízkých až středních podniků prostřednictvím zpětného odkupu," napsali analytici RBC v poznámce. "Hit Snooze na 90 dní. Cesta k bilionům neporušených."


Co se týče středu, Apple získal v roce 2018 19% a za posledních 12 měsíců 34%.


Health❤

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet nostrum imperdiet appellantur appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.



0 comments:

Publicar un comentario

555
555
555

Social Time

Google Plus
Follow Us
Pinterest
Follow Us

Subscribe to our newsletter

(Get fresh updates in your inbox. Unsubscribe at anytime)