Video of the Day

sábado, 25 de mayo de 2019

Zdarma PS4 PS Plus Hry pro leden 2019 Out Now

Zdarma PS4 PS Plus Hry pro leden 2019 Out Now
 


Zdarma PS4 PS Plus Hry pro leden 2018 Out Now


Aktualizace: Psycho-Pass: Povinné štěstí je v současné době zdarma na PS4 stejně jako PS Vita v USA. V každém případě budete muset hru „koupit“ nezávisle na PS4 a PS Vita, protože to není běžně součástí Cross-Buy. Obsah pod ním byl upraven tak, aby odrážel změnu. Unikátní příběh.


Je to začátek dalšího měsíce - a další rok - což znamená, že pro příznivce PlayStation Plus jsou v současné době dostupné další zábavné zábavy. Lednové přidělení volných odchylek PS Plus je nyní v obchodě PlayStation Store, což znamená, že tituly jako Deus Ex: Mankind Divided a Batman: The Telltale Series náhodně klesly na nízké, nízké náklady pro placené příznivce.


Humanity Divided je v tomto měsíci skvělým dárkovým dárkem PS4. Tragická cyberpunková předstírácí hra vám dává roli jako Adam Jensen a přiděluje vám to, abyste získali psychologické utlačovatelské shromáždění, které můžete udělat tím, že jste kradmým kriminologem nebo strojem modernizovaným vraždícím strojem, nebo nějakou kombinací obou.


Co se týče hry Battmana, to je hlavní období příběhu a umístí hráče do nejistých okolností, jak oba Bruce Wayne a jeho špatné bojování upravují smysl pro sebe. Volby, které způsobíte, budou mít nějaký výsledek na spojení kolem vás a obecný příběh.


Další bezplatné dárky PS4 v lednu obsahují šílené a zábavné shromažďovací hry To jsi ty! (v případě, že jste mimo Severní Ameriku) a StarBlood Arena (která vyžaduje PlayStation VR). Kromě toho, PS Vita je volný recreations, Uncanny Valley a Psycho-Pass: Povinné štěstí, jsou oba zdarma na PS4, stejně. Možná budete muset "koupit" Psycho-Pass na PS4 a PS Vita nezávisle na tom, jak je to možné, protože to není běžně součástí Cross-Buy. Všimněte si, že v Evropě a Austrálii je Psycho-Pass jen na PS Vita, ne na PS4. Po dlouhé době, PS3 majitelé dostanou Sacred 3 a Kniha nenapsaných příběhů 2 pro nic za nic.


Můžete si prohlédnout plnou řadu PS Plus, včetně PS4, PS3 a Vita-under pod lednem 2018, nebo je můžete garantovat v obchodě PlayStation Store.


Leden 2018 Zdarma PS Plus Hry


PS4


Deus Ex: Lidstvo rozdělené


Batman: The Telltale Series


StarBlood Arena (vyžadováno PS VR)


Uncanny Valley


To jsi ty! (Evropa a Austrálie)


Psycho-Pass: Povinné štěstí (USA, jak to bylo)


PS3


Posvátný 3


Kniha nenapsaných příběhů 2


PS Vita


Psycho-Pass: Povinné štěstí


Uncanny Valley


KAMAL

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet nostrum imperdiet appellantur appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.



0 comments:

Publicar un comentario

555
555
555

Social Time

Google Plus
Follow Us
Pinterest
Follow Us

Subscribe to our newsletter

(Get fresh updates in your inbox. Unsubscribe at anytime)